
Суп із макаронами і песто
Завжди нам хочеться чогось незвичайного і невластивого нашій кухні. Зараз дуже багато говорять про соуси песто. Мало хто знає, що слово "песто" походить від італійського слова "pestare" і позначає воно "топтати", "розтирати". Песто - це популярний соус італійської кухні на основі оливкового масла, базиліка і сиру. Найбільше песто підходить до пасти, або для приготуванні супів і лазаньї. Сьогодні-то ми й приготуємо суп з песто. Ще один цікавий факт. Вважається, що песто відомий ще з часів Римської імперії, однак перше документальне свідчення про приготування такого соусу згадується в 1865 році. Суп з макаронами і песто - це швидкий і легкий варіант приготування обіду. Суп виходить поживним.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
200 г.
Vitana Vegetable Broth 1.1kg
2 л.
Garlic
4 шт.
White Onion
1 шт.
Kilojo Dried Pine Nut 50g
30 г.
Basil in Pot
1 пучок
Parsley 70g
1 пучок
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
150 г.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
1 ст. л.
Pantanella Filini Pasta 500g
200 г.
Preparation steps
01
У невеликій каструлі з оливковою олією обсмажити нарізану півкільцями цибулю. Коли цибуля почне золотитися влити бальзамічний оцет, викласти куряче філе, нарізане шматочками.
02
Обсмажити куряче філе до готовності, після залити овочевим бульйоном.
03
Довести бульйон до кипіння, висипати макарони, варити постійно змішуюючи до готовності.
04
У блендер висипати базилік, петрушку, часник, горіхи і 0,5 ст. оливкової олії. На невеликій швидкості збити, не доводячи до крему. Готовим соусом заправити суп при подачі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores