
Суп по-хорватськи
Суп по-хорватськи – чудовий рецепт вегетаріанської кухні. Основні складові: бринза, петрушка і помідори, надають супу дуже оригінальний смак. За смаком потрібно визначатися з кількістю помідорів, але в будь-якому разі, їх не повинно бути мало, так як вони будуть надавати основну густоту страві. Бринзу потрібно вибирати тільки дуже якісну, щоб вона не зіпсувала суп. Суп подають на стіл, додаючи в тарілку трохи кефіру, петрушки і пшеничних сухарів. Кислоту кефіру можна замінити часточкою лимона.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
5 шт.
Parsley 70g
2 пучки
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Garlic
1 шт.
Bryndza Cheese 35%
200 г.
HPP White Wheat Breadcrumbs 200g
за смаком
Zarog Kefir 2.5% 870g
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
5 ст. л.
Preparation steps
01
Сир нарізати кубиками, замочити у воді на 10-15 хвилин. (Процедура необхідна у випадку солоної бринзи)
02
Цибулю, часник і петрушку дрібно нарізати. На помідорах зробити надріз, залити окропом на 1 хвилину, зняти шкурку, нарізати дрібними шматочками.
03
Влити оливкову олію в каструлю, поставити каструлю на вогонь, обсмажити цибулю з часником, додати петрушку, готувати протягом 2-3 хвилин. Додати в каструлю помідори, влити 0,5 ст. води, зменшити вогонь, накрити зверху кришкою, тушкувати протягом 15-20 хвилин.
04
Долити воду до стану супу, додати бринзу, варити 5 хвилин.
05
При подачі в кожну тарілку долити трохи кефіру, додати зелень і сухарі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores