Ріболліта - тосканський суп - Image

Ріболліта - тосканський суп

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ріболіта - це густий італійський овочевий суп, зобов'язаний своїм походженням Тоскані. У перекладі з італійської "ribollita" означає "зварена двічі" або "вдруге проварена". Цьому є пояснення: спочатку цей селянський суп із хліба, овочів і квасолі готували, потім залишали на добу, після цього знову проварювали і лише тоді подавали. Запропонований рецепт - це, звичайно ж, лише варіація на тему: "Ріболліта". Втім, в переліку інгредієнтів Ви в тому чи іншому вигляді знайдете всі обов'язкові компоненти тосканського супу: квасолю, овочі, товчені сухарі, білокачанну капусту (замість чорної капусти cavolo nero) і оливкову олію. Суп за цим рецептом виходить смачним, ситним, густим і наваристим.

Ingredients for the recipe

Garlic
119.90 - 289.00

Garlic

per 1 kg

Ingredients

Garlic

3 шт.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Celery Stalk

1 шт.

Carrots

1 шт.

Chilled Bacon

110 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

100 мл.

Hurman Peeled Tomatoes in Their Own Juice 320g

425 г.

Beans

1,25 кг.

Food Studio Chicken Broth 500ml

400 мл.

Zelenenka Rosemary 50g

1 стебло

White Cabbage

1 шт.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

за смаком

Eurogroup Chicken Eggs 10pc

6штук

Parsley 70g

за смаком

Preparation steps

01

Налити в каструлю оливкову олію, поставити на вогонь, розігріти. Всипати в каструлю подрібнений часник і цибулю, а також моркву, селеру і шинку. Обсмажувати протягом 5 хвилин.

02

Додати в каструлю томати разом із соком, налити бульйон, додати квасолю і розмарин.

03

Довести до кипіння, накрити кришкою каструлю, варити протягом 1 години, квасоля повинна розваритися.

04

Додати в суп нашатковану капусту, готувати 5-7 хвилин. Додати сухарі, перемішати, розлити по тарілках, присипати зверху пармезаном.

05

Поки вариться суп, покласти яйця в киплячу воду рівно на 5 хвилин. Потім воду злити і потримати яйця під холодною водою 30 секунд, щоб зупинити процес приготування. Коли яйця трохи охолонуть, акуратно їх почистити.

06

Розлити суп по двох тарілках і покласти в кожну варене яйце. Посипати петрушкою і сиром пармезан.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min