Компот "Тархун" - Image

Компот "Тархун"

Number of servings: 12Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Домашні заготовки в зимову пору року бувають дуже до речі. Особливо популярні фруктово-ягідні компоти. Приготування компотів - напевно, один із самих поширених видів консервування. Якщо говорити про цінність консервованих компотів, то її, звичайно, не порівняти з цінністю свіжих фруктів, але в умовах нестачі вітамінів і натуральних продуктів домашні компоти будуть гарною підмогою. Агрус потрібно вибирати без дефектів, без ознак хвороб, цвілі і гнилі. У ягід бажано зрізати "хвостики", ретельно помити їх у проточній воді і дати просохнути. Банку необхідно простерилізувати зручним для Вас способом: над парою або в духовій шафі.

Ingredients for the recipe

Good Milk Kiwi Gooseberry Yogurt 1.5% 400g
34.00

Good Milk Kiwi Gooseberry Yogurt 1.5% 400g

400 g

Ingredients

Good Milk Kiwi Gooseberry Yogurt 1.5% 400g

1 ст.

Mint 50g

3 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

250 г.

Pripravka Lemon Acid 20g

1 ч. л.

Preparation steps

01

Агрус, гілочки м'яти помити. Скласти в підготовлену банку (3 л). Додати цукор, лимонну кислоту.

02

Інгредієнти залити окропом. Закатати банку. Перевернути банку і накрити ковдрою.

03

Залишити компот під ковдрою на 10 годин. Перед подачею, можна додати шматочки льоду.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min