Домашній молочний лікер - Image

Домашній молочний лікер

Number of servings: 8Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Ми не будемо зараз розмірковувати на тему: "Корисні чи шкідливі алкогольні напої?" Напевно, вся справа в кількості і якості ... Зробити лікер хорошої якості в домашніх умовах, виявляється, не так і складно. У цьому рецепті пропонується приготувати власноруч на своїй кухні молочний лікер, який вважається жіночим спиртним напоєм. Треба відзначити, що він може зберігатися в холодильнику тривалий час, а на приготування напою Ви витратите приблизно 15 хвилин. Правда, потім лікеру потрібно 10 днів, щоб настоятися. Потім нескладна маніпуляція - проціджування, і домашній молочний лікер із чудовим смаком і запахом готовий.

Ingredients

Молоко

400 мл.

Цукор

400 г.

Горілка

400 мл.

Апельсин

1 шт.

Preparation steps

01

Тепле молоко перемішати з цукром, до його розчинення, додати горілку і дрібно порізаний апельсин. Все перелити в скляну ємність із щільно закритою кришкою.

02

Поставити лікер в прохолодне темне місце на 10 днів, кожен день пляшку збовтувати.

03

По закінченню терміну - лікер готовий. Необхідно процідити його через марлю кілька разів - мінімум три (чим більше, тим прозоріше і чистіше лікер).

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min