
Бурякові млинці на ряжанці
Пропонуємо вам оригінальний і незвичайний варіант млинчиків. Ми впевнені, що такого десерту ви ще не пробували. Дуже рекомендуємо приготувати такі млинці сьогодні на вечерю. Млинці дуже смачні, тому вони у вас розійдуться на раз -два. Це дуже цікавий і барвистий варіант млинчиків. Адже завдяки тому, що в тісто додається варений буряк, вони виходять дуже цікавого, насиченого червоного кольору. Вони стануть справжнім сюрпризом для ваших близьких, завдяки своїм смаковим і яскравим колірним якостям. Подавати їх краще гарячими. До таких млинців можна придумати будь-яку начинку. Але найкраще вони йдуть з ікрою і сметаною.
Ingredients
Борошно пшеничне
2 ст.
Цукор
2 ст. л.
Ряжанка
50 мл.
Сіль
1 ч. л.
Молоко
1,5 ст.
Яйце куряче
1 шт.
Буряк
200 г.
Олія рослинна
50 мл.
Preparation steps
01
Зварити буряк, спекти до готовності. Охолодити, нарізати шматочками.
02
Додати нарізаний буряк в молоко. Змішати суміш блендером.
03
Додати в молочну суміш яйце і ряжанку, перемішати. Всипати сіль, цукор і борошно, ретельно перемішати.
04
Дати настоятися суміші протягом 30 хвилин. Після, спекти млинці на середньому вогні з обох сторін.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores