Пиріжки по-колумбійськи - Image

Пиріжки по-колумбійськи

Number of servings: 8Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Колумбійська кухня вважається однією з найсмачніших у світі. Тут домінують боби і кукурудза, рис, картопля, а також безліч овочів і спецій, які часто використовуються в самих різноманітних комбінаціях з м'ясом і морепродуктами. Звичний для європейців хліб у колумбійської кухні зустрічається рідко та коштує досить дорого, тому його замінюють кукурудзяними коржами з начинками з м'яса, рису, картоплі і сиру. Пиріжки по-колумбійськи, із запропонованим рецептом оригінальної начинки, виходять з неповторним і вишуканим смаком. Перед подачею на стіл пиріжки викладають на тарілку з паперовою серветкою, щоб прибрати зайве масло.

Ingredients

Борошно кукурудзяне

350 г.

Вода

600 мл.

Оливкова олія

за смаком

Сіль

за смаком

Картопля

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Паприка мелена

1 ч. л.

Часник

2 зубчики

Томатна паста

2,5 ст. л.

Тмін

1 ч. л.

Солодкий перець

1 шт.

Фарш м'ясний

350 г.

Preparation steps

01

Змішати кукурудзяне борошно, теплу воду, оливкову олію і сіль. Замісити тісто. Обернути поліетиленовою плівкою і дати настоятися 20 хвилин.

02

Закип'ятити воду. Додати нарізану кубиками картоплю і варити до м'якості, близько 5 хвилин.

03

Нагріти сковороду з оливковою олією. Смажити цибулю 5 хвилин. Додати солодкий перець і смажити ще 2 хвилини.

04

Додати різаний часник, томатну пасту, тмін, сіль. Перемішати, додати фарш, обсмажити 10 хвилин.

05

Додати в картопляне пюре. Посолити і поперчити.

06

Тісто розділити на окремі порції. З кожної порції зліпити коржик. На кожен коржик покласти начинку. З'єднати краї і придавити їх виделкою. Смажити пиріжки з двох боків до золотистого кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Пиріжки по-колумбійськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua