
Гриби на закуску
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
5 ст. л.
Young Onions
1 шт.
Garlic
3 зуб.
Carrots
2 шт.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
275 мл.
Parsley 70g
20 г.
Bay Leaf
1 шт.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти 3 столові ложки олії в каструлі, додати дрібно нарізану цибулю, порізані скибочками моркву і зубчики часнику. Готувати 5 хвилин, при цьому помішувати постійно.
02
Влити вино, додати дві гілочки петрушки і лавровий лист. Посолити і поперчити і готувати ще 5 хвилин. Потім додати грибні капелюшки і дрібно покришені помідори і готувати ще 5 хвилин.
03
Видалити петрушку, лавровий лист і часник. Перекласти гриби на тарілку, збризнути маслом і посипати петрушкою, що залишилась. Перемішати добре і поставити в холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)