М’ятний сендвіч - Image

М’ятний сендвіч

Number of servings: 4Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Всі ми любимо смачно і ситно перекусити. У справу відразу ж йдуть звичні, але від цього не менш надокучливі бутерброди. Пропонуємо урізноманітнити Ваш черговий прийом їжі «на ходу» сендвічем – англійським найближчим родичем бутерброда. Ви, напевно, відразу подумали про соковиту м'ясну начинку, що зручно розташовується між двома свіжими скибочками хліба? А ось і ні. Пропонуємо Вам приготувати незвичайний варіант перекусу – дуже смачний і освіжаючий сендвіч з м'ятним соусом і сиром, яким можна підкріпитися в дорозі, взяти собою на пікнік або просто приготувати вдома. Для даного сендвіча використовуйте щільний, але свіжий хліб або булочку, інакше соковита начинка з соусу занадто його розм'якшить.

Ingredients for the recipe

Tsar Khlib Creamy Bread 330g
25.70

Tsar Khlib Creamy Bread 330g

330 g

Ingredients

Tsar Khlib Creamy Bread 330g

160 г

Khersonskiy Syr Dutch Cheese 45%

80 г

Mint 50g

50 г

Coconut Flakes

60 г

Сhili Pepper

20 г

Ginger

20 г

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

М'яту, кокосову стружку, перець чилі і сіль змішати з 2 ч. л. води. Подрібнити в блендері до консистенції соусу.

02

Одну частину шматочка хліба сендвіча щедро змастити соусом, викласти сир, накрити другою частиною хліба. І обсмажити на розпеченій сковороді з двох сторін до рум'яної скоринки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min