Кальмари в кунжуті - Image

Кальмари в кунжуті

Number of servings: 3Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Кунжут надає неповторний аромат всіляким хлібобулочним виробам. Іноді рецепти з кунжутом використовуються для приготування салатів і других страв. Вважається, що ця приправа з незвичайно апетитним запахом добре поєднується зі свининою, яловичиною, кальмарами і куркою. Саме кунжут і спеції надають смаженим кальмарам легкий східний аромат і смак. Кальмари виходять м'які і ніжні. Їх можна вживати, як теплими, так і холодними. Подавати можна з будь-яким соусом. Якщо кунжутного насіння не вистачило, а кальмари ще залишилися, то можна обсмажити кільця просто в клярі. Виходить теж смачно.

Ingredients

Кальмар

2 шт.

Кунжут

150 г.

Куркума

1/3 ч. л.

Сіль

за смаком

Приправа для морепродуктів

1/3 ч. л.

Олія соняшникова

50 мл.

Часник

3 зубчики

Яйця

1 шт.

Кріп

1 пучок

Preparation steps

01

Кальмари відварити в підсоленій воді. Далі нарізати кільцями. Кунжут обсмажити.

02

Нарізаний кальмар змішати зі спеціями і занурити у збите яйце. Потім обваляти в кунжуті.

03

На сковороді розігріти олію й обсмажити кальмар. При подачі на стіл посипати рубаним часником і зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Кальмари в кунжуті – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua