Тартар з яловичини - Image

Тартар з яловичини

Number of servings: 3Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Сьогодні ми з вами будемо готувати страву тартар з яловичини. Для цієї мети нам буде потрібна висококласна і дуже свіжа яловича вирізка. Тому з неї і готують найвишуканіші страви. Але так як в нашій страві м'ясо не проходить термічну обробку, то нам потрібно до його вибору підійти дуже серйозно і грунтовно. Купуйте м'ясо тільки в перевірених супермаркетах. Смак страви тартар виходить дивовижним, але на любителя, так як не всім припадає до смаку м'ясо, яке не пройшло термічну обробку. А любителі, звичайно, насолодяться смаком тартару. За бажанням страву можна щедро посипати дрібно нарізаною ріпчастою цибулею.

Ingredients for the recipe

Chilled Beef Tenderloin
1133.88 - 1349.00

Chilled Beef Tenderloin

per 1 kg

Ingredients

Chilled Beef Tenderloin

300 г.

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Packed Potatoes

4 шт.

Iberica Capers 250g

15 г.

Nizhyn Salted Gherkins Cucumbers

15 г.

Garlic

1 зубчик

Baguette, pc

½ шт.

Homemade Butter

165 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

5 ст. л.

Salad Sunflower Oil 500ml

200 мл.

Litniy Med Honey 750g

1 ч. л.

Deroni Dijon Mustard 200g

1 ст. л.

Runa Vinegar 9% 0.75l

½  ст. л.

Ellada Balsamic Vinegar 150ml

1 ст. л.

Appel Worcester Sauce 1l

2 мл.

Tabasco Pepper Sauce 60ml

2 мл.

Salvest Ketchup 530g

1 ч. л.

Arugula 50g

40 г.

Shallots 250g

1 головка

Parsley 70g

2 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Metro Chef Cutted Thyme 60g

5 г.

Preparation steps

01

Картоплю вимити, крупно нарізати і викласти на гарячу сковороду разом із 150 грамами вершкового масла і чебрецем. Посолити, поставити на максимальний вогонь. Коли масло почне пінитися, зменшити вогонь вдвічі і перемішувати, струшуючи сковороду. Через чверть години, якщо картопля вже стане м'якою, зняти з вогню.

02

Вийняти з сковороди чебрець, масло, що залишилося злити. Приготувати майонез - основу для соусу тартар. Жовтки двох яєць змішати з половиною гірчиці і звичайним оцетом, посолити і поперчити. Збити вінчиком, підливаючи соняшникову олію, поки суміш не стане однорідною. Додати чайну ложку води, щоб зафіксувати емульсію.

03

Відварити два яйця - на це піде рівно дев'ять хвилин. З яловичої вирізки видалити вени, жили й жир, нарізати її спочатку тонкими, по 5 мм., шматками поперек волокон, а потім нарубати їх дрібними кубиками.

04

Каперси, корнішони і зварені яйця нарізати шматочками такого ж розміру, як м'ясо, шалот - трохи дрібніше. Подрібнити цибулю-різанець, листя базиліка і петрушки. Додати все це в майонез - і соус тартар готовий. Дві столові ложки отриманого соусу, табаско, кетчуп і вустерширский соус змішати з яловичиною.

05

Багет нарізати шматками товщиною 1 см., покласти на кожен по два грами вершкового масла, поставити в духовку і запікати в режимі «Гриль» до золотистої скоринки. За допомогою кулінарного кільця викласти тартар на тарілки, в яких страва буде подаватися.

06

Половину діжонської гірчиці з'єднати з медом, бальзамічним оцетом і оливковою олією. Додати дрібно нарізаний зубчик часнику, розмішати все вінчиком і заправити цим соусом руколу.

07

Викласти на тарілки з тартаром з яловичини по дві грінки, обсмажені часточки картоплі і трохи руколи. Прикрасити гілочкою чебрецюі і посипати меленим чорним перцем.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min