
М'ясний рулет
Недивно, що в кожній американській родині є свій фамільний рецепт м'ясного рулету, бо це традиційне блюдо американської кухні. Рулет за запропонованим рецептом виходить соковитим і ароматним. Замість хлібних крихт можна використовувати борошно з маци: воно дрібніше і краще скріплює фарш. Фарш в процесі готування в духовці може дати багато соку, тому рулет краще залишити для охолодження у формі на 15-20 хвилин, і весь сік убереться і зробить рулет ще смачніше. Американський м'ясний рулет можна подавати як гарячим, так і охолодженим. Гарячим можна подати з картопляним пюре на гарнір.
Ingredients
Фарш яловичий
350 г.
Фарш курячий
200 г.
Крихти хлібні
3,5 ст. л.
Яйце куряче
1,5 шт.
Петрушка
2,5 ст. л.
Базилік
2,5 ст. л.
Орегано
за смаком
Перець червоний стручковий
0,5 шт.
Preparation steps
01
Яйця збити в мисці. Зелень подрібнити. Перець очистити від насіння і нарізати.
02
У миску викласти яловичий і курячий фарш, додати збиті яйця, додати зелень та приправи, всипати перець. Додати хлібні крихти. Ретельно перемішати до утворення однорідної маси.
03
Духовку розігріти до 180°C. Застелити форму для кексу харчовим папером, викласти м'ясну суміш у форму, поставити на деко в духовку, випікати протягом 1,5 годин.
04
Витягнути із духовки готовий рулет, дати йому охолонути у формі 15-20 хвилин. Витягнути рулет з форми, нарізати порційними шматочками. Охолодити. Можна заморозити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores