
Яєчні млинці з креветками
Креветки - чудовий дієтичний продукт, який характеризується високим вмістом білків і невисокою жирністю. Такі властивості цих представників ракоподібних дозволять Вам, не побоюючись за свою фігуру, втамувати голод. М'ясо креветок дуже ніжне. У поєднанні з подрібненою цибулею, замариноване в червоному вині, воно буде ідеальною начинкою для яєчних млинців. Для такої кількості очищених креветок Ви повинні посмажити приблизно десять яєчних млинців. Замість водяної лазні можна скористатися пароваркою. Приготування на пару гарантує більш низьку калорійність страви. Крім того, приготування на пару вважається одним із кращих способів приготування креветок.
Ingredients
Креветки очищені
100 г.
Яйце куряче
4 шт.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Вино червоне
3 ст. л.
Олія рослинна
4 ст. л.
Сіль
за смаком
Зелень
за смаком
Preparation steps
01
Промити креветки, покласти в миску, додати до них подрібнену цибулю, посолити і влити вино.
02
Розігріти сковороду, налити олію, обсмажити збиті яйця у формі млинчиків.
03
Загорнути в кожен млинець креветки, проварити на водяній бані 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores