Яєчні млинці з креветками - Image

Яєчні млинці з креветками

Number of servings: 5Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Креветки - чудовий дієтичний продукт, який характеризується високим вмістом білків і невисокою жирністю. Такі властивості цих представників ракоподібних дозволять Вам, не побоюючись за свою фігуру, втамувати голод. М'ясо креветок дуже ніжне. У поєднанні з подрібненою цибулею, замариноване в червоному вині, воно буде ідеальною начинкою для яєчних млинців. Для такої кількості очищених креветок Ви повинні посмажити приблизно десять яєчних млинців. Замість водяної лазні можна скористатися пароваркою. Приготування на пару гарантує більш низьку калорійність страви. Крім того, приготування на пару вважається одним із кращих способів приготування креветок.

Ingredients

Креветки очищені

100 г.

Яйце куряче

4 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Вино червоне

3 ст. л.

Олія рослинна

4 ст. л.

Сіль

за смаком

Зелень

за смаком

Preparation steps

01

Промити креветки, покласти в миску, додати до них подрібнену цибулю, посолити і влити вино.

02

Розігріти сковороду, налити олію, обсмажити збиті яйця у формі млинчиків.

03

Загорнути в кожен млинець креветки, проварити на водяній бані 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min