
Вермішелева запіканка
Запіканка - страва воістину дуже давня. Вперше її приготували ще в XIX столітті. Спочатку готували її ще в печі, в казаночках. Вона там добре набиралася тепла, хоча і часу це займало досить немало. Зараз, звичайно, в духовці все робиться набагато швидше і легше. Але смак запіканки гірше від цього не став. Тому й існує так багато різних видів цієї страви. Запіканки роблять чи не з усіх продуктів, які існують. От і з'явилася так вермішелева запіканка. Як і всі інші, така запіканка дуже швидко готується і за 40 хвилин у вас на столі смачна і тепла вечерю, який можна доповнити, наприклад, легким салатом чи просто овочами.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akura Vermicelli from Green Beans 150g
300 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
75 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
75-100 г.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
1 г.
Homemade Butter
50 г.
Zanetti Grated Hard Cheese Mix 32% 100g
50 г.
Preparation steps
01
Вермішель відварити і остудити.
02
Яйця збити (не допускаючи виникнення повітряних бульбашок), додати молоко і цукор.
03
Залити яєчною сумішшю вермішель, перемішати.
04
Викласти у форму, змащену маслом і випікати 30 хвилин при температурі 180°С.
05
За 5 хвилин до готовності посипати тертим сиром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores