
Тушкований лосось з морквою, пореєм, соєвим соусом і коричневим рисом
Риба – це Ваша слабкість? Тоді Вам сюди. Запропонована страва виходить дуже смачною і апетитною. А головне – корисною. Всім відомо про корисні властивості червоної риби. Основу страви створює коричневий рис "Басматі". Басматі – сорт рису, зерно якого має витягнуту форму та щільну структуру. Вирощується в Індії та Пакистані. Завдяки приємному тонкому аромату, що нагадує попкорн, і вишуканому смаку його прозвали «королем рису». У поєднанні з соковитим філе лосося і овочами рис басматі розкривається по-новому, просочуючись ароматом риби. Пікантний смак страви підкреслює соєвий соус. При подачі прикрасити блюдо гілочкою зелені і лимонними дольками.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Salmon Piece
400 г.
Leek
1 стебло
Shallots 250g
1 ст. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2 ст. л.
Celery Stalk
1 шт.
Carrots
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Garlic
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice White Pepper Ground
за смаком
Chong Soy Sauce 1l
75 мл.
Preparation steps
01
Налити воду в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, всипати рис, відварити в трохи підсоленій воді.
02
Духовку розігріти до 180°C. Лосось очистити від шкірки, відокремити від кісток філе, нарізати на порційні шматки.
03
Поставити на вогонь вогнетривку форму, влити олію, розігріти. Обидва види цибулі нарізати, моркву натерти, селеру дрібно нарізати. Викласти у форму цибулю, моркву і селеру. Смажити протягом 10 хвилин.
04
Всипати цукор, подрібнений часник, готувати ще 1 хвилину. Додати рибу, посолити і поперчити за смаком. Влити соєвий соус, додати трохи води, накрити форму кришкою, поставити в духовку на 15 хвилин. Після духовки, форма повинна постояти 5 хвилин.
05
При подачі викласти рис на тарілку, зверху покласти рибу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores