Тушковані курячі серця зі спагеті - Image

Тушковані курячі серця зі спагеті

Number of servings: 6Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Любителям субпродуктів запропонований рецепт італійської кухні припаде до душі. Завдяки своїй доступності і корисним властивостям курячі серця – вельми популярний продукт. Ароматний томатний соус з пряними травами підкреслює делікатний смак сердечок, роблячи їх м'якими, соковитими і апетитними. Очистити серця можна як до варіння, так і після. У другому випадку легше буде зняти плівку, а сам бульйон буде більш наваристий. Шкірку з помідорів знімаємо, попередньо обшпаривши їх крутим окропом. Видаляємо насіння. Якщо томатний соус виходить дуже рідким, зніміть кришку, щоб рідина випарилася, або додайте трохи борошна. У підсолену воду додайте ложку рослинної олії і Ваші спагеті не злипнуться.

Ingredients

Курячі серця

1 кг.

Помідори

1 шт.

Часник

6 зубчиків

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Вершкове масло

50 г.

Тертий імбир

1 ст. л.

Спагеті

400 г.

Сир Пармезан

100 г.

Петрушка

1 пучок

Коріандр

за смаком

Паприка

за смаком

Лавровий лист

за смаком

Cіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Червоний мелений перець

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Курячі серця поставити варити на середній вогонь. Коли вода закипить, зменшити вогонь і дати прокипіти хвилин 10.

02

Акуратно зняти з помідора шкірку і натерти його на тертці або подрібнити блендером.

03

Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати.

04

Часник теж очистити і натерти на дрібній тертці.

05

Серця дістати з бульйону (бульйон не виливати), очистити і обрізати зайве. Потім розрізати серця навпіл.

06

На сковороді розігріти рослинну олію. Далі трохи обсмажити часник і зняти його.

07

Потім обсмажити на сковороді серця, помішуючи. Через хвилину-дві додати цибулю і продовжувати смажити. Потім додати вершкове масло.

08

Закрити кришкою і смажити до тих пір, поки цибуля не стане прозорою.

09

Після чого додати на сковороду перемелений помідор і склянку бульйону.

10

Також додати тертий імбир і всі спеції. Посолити за смаком, добре перемішати, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 25-30 хвилин.

11

Зварити спагеті в підсоленій воді як зазначено на упаковці. Потім викинути їх на друшляк.

12

Пармезан натерти на крупній тертці. Петрушку дрібно нарізати.

13

Подавати, виклавши спагеті на тарілку, зверху - соус з курячими серцями. Все присипати пармезаном і петрушкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Тушковані курячі серця зі спагеті – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua