Гарбуз у молоці - Image

Гарбуз у молоці

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ви – прихильник «здорових» страв? Тоді гарбуз в молоці доведеться Вам до душі і безсумнівно сподобається Вашим дітям. Гарбуз – корисний і універсальний продукт, багатий вітамінами і мінералами. Цей овоч містить рідкісний вітамін Т, так званий картінін, що прискорює обмінні процеси організму і активно спалює жири. Не переваріть гарбуз, і відмінний смак страви, не дивлячись на її невибагливість, гарантований. Борошно обсмажувати в олії до світло-жовтого кольору. Разом з цукром можна додати ваніль, корицю і кардамон. Шматочки гарбуза виходять соковитими і солодкими, а молоко, в якому тушкувався гарбуз, робить їх м'якими і ніжними.

Ingredients for the recipe

Hokkaido Pumpkin
52.70 - 79.90

Hokkaido Pumpkin

per 1 kg

Ingredients

Hokkaido Pumpkin

800 г.

Top Grade Wheat Flour

2 ст. л.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

300 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1 ст. л.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

1,5 ст. л.

Preparation steps

01

Гарбуз очистити від шкірки і насіння. Поставити каструлю з водою на вогонь, покласти в неї нарізану маленькими шматочками гарбуз, відварити до готовності. Після, остудити і висушити.

02

Нагріти сковороду із рослинною олією, всипати муку, трохи обсмажити. Влити молоко, додати цукор, перемішати.

03

Додати шматочки гарбуза в сковороду, довести до кипіння.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min