
Солодкі картопляні оладки з яблучним соусом
Картопляні оладки і при цьому солодкі. Незвично, правда? А все завдяки солодкому соусу, який можна зробити з яблук. Звичайно, ми звикли, що страви з картоплі завжди несолодкі: будь-то звичайний гарнір, випічка або навіть такі ось оладки. Але ж експерименти у сфері кулінарії ніколи не було чимось поганим. Навпаки, добре, коли з'являються нові незвичайні рецепти. Один з них ми вам і пропонуємо. Іноді досить складно об'єднати такі далекі один від одного інгредієнти, але нам здається, в цій страві нам це вдалося. Спробуйте приготувати і ви такі оладки - і переконаєтеся самі! А головне, що ви здивуєте своїми експериментами всю свою сім'ю.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
600 г.
Packed Onion from 3kg
80 г.
Top Grade Wheat Flour
20 г.
Salt Egypt
за смаком
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
20 мл.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
360 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
15 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Preparation steps
01
Помити і очистити картоплю, натерти її на крупній тертці. Зайву рідину максимально віджати. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.
02
У мисці змішати картоплю і цибулю, додати сіль, яйце і борошно. Замісити тісто однорідної консистенції. У сковороді розігріти олію і викладати оладки ложкою. Смажити по кілька хвилин з кожного боку до золотистої скоринки.
03
Яблука помити, очистити, видалити серцевину. Покласти яблука в сотейник, додати кілька ложок води і тушкувати близько 20 хвилин. Потім подрібнити блендером до однорідного стану. Подавати картопляні оладки, посипавши цукром та поливши яблучним соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores