
Кисло-солодкий стір-фрай зі свинини
Стир - фрай називають стравою китайської кухні, хоча це не зовсім так. Насправді це не просто страва, а технологія приготування їжі. Полягає вона в тому, що м'ясо і овочі швидко смажать на розпеченому маслі. Таким чином вони утворюють корочку і не пускають сік - це вважається найголовнішим в такому способі приготування. Так як свинина часто пускає сік (як і будь-яке м'ясо), слід бути уважним і правильно все готувати. Тоді страва вийде, як у справжньому китайському ресторані. Якщо ви любитель китайської їжі, або ж у вас просто, для різноманітності, намічається вечір у Східному стилі, тоді вам неодмінно потрібно приготувати цю нескладну, але незвичайну страву.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pork Tenderloin
500 г.
Broccoli
300 г.
Kappa Sweet Pepper
3 шт.
Auchan Green Onions Bundle 75g
3 пера
Chong Soy Sauce 1l
2 ст л.
Borges Apple Vinegar 250ml
2 ст. л.
Dr.Oetker for baking starch 1000g
1,5 ч. л.
Helcom Piece Pineapple in Syrup 565g
150 г.
Akvulya Still Water 2l
60 мл.
Salt Egypt
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Preparation steps
01
Броколі розділити на суцвіття і відварити в підсоленій воді до м'яко-хрусткого стану.
02
Перець нарізати на квадратики зі стороною 2-3 см. Із вирізки прибрати зайвий жир і плівки, нарізати на довгі тонкі шматочки. Посолити.
03
Обсмажити м'ясо в декілька заходів на сильному вогні по 1-2 хвилини з кожного боку. Перекласти на тарілку.
04
У тій же сковороді обсмажити до м'яко-хрусткого стану солодкий перець і нарізані білі частини цибулі.
05
Для приготування соусу змішати оцет, соєвий соус, 100 мл. сиропу від ананасів, 60 мл. води і крохмаль.
06
До перцю додати м'ясо, шматочки ананаса, броколі і соус. Смажити на невеликій кількості оливкової олії, помішуючи, поки соус не загустіє і не почне огортати продукти, а броколі не прогріється. Подавати, посипавши дрібно різаною зеленою цибулею з відвареним рисом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores