Свинячі відбивні по-перуанські - Image

Свинячі відбивні по-перуанські

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Як би не була різноманітна Ваша особиста колекція рецептів страв із м'яса, завжди хочеться приготувати з м'яса що-небудь новеньке. Отже, "свіженький" рецепт для Вас. Порадуйте своїх близьких "Свинячими відбивними по-перуанськи". Треба відзначити, що перуанська кухня відрізняється надзвичайним багатством і різноманітністю. 491 зареєстрована національна страва. Вражає, чи не так? Список інгредієнтів запропонованої страви порівняно великий, але повірте: воно того варте. Зверніть увагу: на такі інгредієнти, як червоне вино і часник. Велика кількість в стравах часнику - це одна з особливостей перуанської кухні. Свинина за цим рецептом виходить дуже смачною і ароматною.

Ingredients

Свиняча відбивна

6 кусков

Оливкова олія

2 ст. л.

Червоне вино

200 мл.

М'ясний бульйон

100 мл.

Лавровий лист

3 шт.

Часник

20 зубчиків

Вершкове масло

30 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Бальзамічний оцет

1 ст. л.

Preparation steps

01

Посолити і поперчити відбивні з обох сторін. Викласти в глибоку сковороду на розпечену оливкову олію. Просмажити відбивні до готовності.

02

Для соусу зменшити вогонь до середнього і викласти на місце відбивних часник. Просмажити його 4 хвилини, додати вино. Додати лавровий лист і дати соусу добре протушкуватись.

03

Влити в соус бульйон і викласти відбивні. Влити бальзамічний оцет і дати м'ясу протушкуватися до загустіння соусу.

04

Додати трохи вершкового масла, солі і перцю. Дати маслу розтопитися і подавати на стіл.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Свинячі відбивні по-перуанські – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua