
Свинина у хрусткій скоринці
Звичайно, великий шматок добре підсмаженого м'яса - це вже їжа, але перетворити його в більш вишукану страву з хрусткою скоринкою і пікантними нотками гірчиці теж не важко. А якщо ще й зробити цю хрустку скоринку - справа хвилини? Тоді ви легко підкорите своєю стравою всіх гостей. Гірчиця зі свининою - чудове поєднання, адже вона додає м'ясу особливий пікантний смак, робить його більш соковитим. А в компанії з легким овочевим салатом він стане Обідом з великої літери. Тим більше, що таку страву можна готувати хоч кожен день - вонв не вимагає особливих зусиль і багато часу.
Ingredients
Свинина (філе)
500 г
Яйце
1 шт.
Гірчиця (звичайна або зерниста)
2 ст.л.
Панірувальні сухарі
150 г
Рослинна олія для смаження
5 ст.л.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо промити, обсушити і нарізати шматочками товщиною приблизно 1 см, посолити.
02
У мисці злегка збити яйце виделкою, додати гірчицю і ще раз збити.
03
Кожен шматок м'яса опустити в цю суміш, після чого обваляти в панірувальних сухарях.
04
Потім обсмажити м'ясо 10 хвилин на розігрітій олії. Після чого перевернути і смажити з іншого боку ще 10 хвилин. Дати стекти зайвому жиру і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores