
Фаршировані кальмари
Ingredients for the recipe
Ingredients
Frozen Squid Carcass
6 шт.
Carrots
2 шт.
Squash
2 шт.
Palermo Tri-Color Pasteriuzed Bell Pepper Strips 500ml
2 шт.
Onion
1 шт.
Garlic
6 зубчиків
Parsley 70g
1 пучок
Dill 70g
1 пучок
KhMZ Sour Cream 20%
3 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Овочі помити, почистити. Кабачки порізати кружальцями. Почистити кальмари, зняти плівку.
02
Моркву натерти на крупній тертці і обсмажити на олії, додати порізаний солодкий перець і цибулю.
03
Обсмажити кабачки. Після обжарювання, кабачки порубати великою соломкою і додати до овочевої масі.
04
Додати посічену зелень і часник, чорний перець і сіль за смаком і перемішати майбутню начинку.
05
Сметану змішати з молоком. Кальмари начинити готовою овочевою масою і укласти в каструлю, залити сметанним соусом.
06
Поставити на сильний вогонь, довести до кипіння і тушкувати під кришкою 2 хвилини. Можно обжарити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)