Фаршировані карасі - Image

Фаршировані карасі

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Рецепт фаршированої риби відомий всім давно. Напевно, кожен в далекому дитинстві куштував на домашніх святах мамину фаршировану рибу. Якщо ви думаєте, що ми пропонуємо вам старий добрий рецепт, який знають ще наші мами та бабусі, то ви трошки помиляєтеся. Фаршировані карасі - це щось інше. По-перше, в цій страві абсолютно інша начинка. Вона і смачна, і ситна одночасно. Що робить страву повноцінною. Тому її можна сміливо подавати до вечері зі звичайним салатом. По-друге, риба запікається у фользі, а значить зберігає всі соки і вітаміни, які в ній містяться. Ось вам і хороша ідея для звичайної вечері, а може навіть і святкової.

Ingredients

Карась

1 кг.

Сіль

7 г.

Печериці

200 г.

Яйце

1 шт.

Рис

100 г.

Майонез

100 мл.

Соняшникова олія

20 мл.

Preparation steps

01

Карась очистити, видалити зябра, вимити і обмазати сіллю. Дати промаринуватися 5 хвилин.

02

Печериці вимити, нарізати кубиками й обсмажити на рослинній олії.

03

Яйця відварити вкруту, очистити і нарізати кубиками. Рис відварити в підсоленій воді. Кріп подрібнити. Всі інгредієнти з'єднати, додати майонез , перемішати.

04

Фольгу змастити олією, викласти на неї рибу, начинити фаршем і щільно обернути рибу фольгою.

05

Духовку нагріти до 180°C і запікати 30 хвилин.

06

Потім рибу змастити майонезом, поставити в духовку і включити верхній гриль на 5 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Фаршировані карасі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua