Стейк із м'ятою та бальзамічним оцтом - Image

Стейк із м'ятою та бальзамічним оцтом

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Цей стейк з м'ятою можна подавати без гарніру, як окрему страву. Готується він дуже просто, прекрасно підійде для швидкої вечері. Бальзамічний оцет і перець чилі прекрасно поєднуються разом і надають м'ясу багатий вишуканий смак. А оливково-м'ятний маринад додає стейку незвичайний ментоловий присмак. Готовий стейк при подачі нарізають скибочками 1-1,5 см завтовшки, заправляють цибульно-помідорною сумішшю, збризкують оливковим маслом і прикрашають свіжою м'ятою.

Ingredients for the recipe

Beef Stew
279.90 - 329.90

Beef Stew

per 1 kg

Ingredients

Beef Stew

700 г.

Pink Tomato in Packing

3 шт.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Fresh Mint Bundle 50g

1 пучок

Kamis in Grinder Sea Salt 90g

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Kotanyi Lemon Peel 14g

за смаком

Ellada Balsamic Vinegar 150ml

за смаком

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

за смаком

Homemade Butter

20 г.

Garlic

3 шт.

Preparation steps

01

Яловичину нарізати на шматочки товщиною в 3 см. Натерти сіллю і перцем, перекласти в миску, додати м'яту і оливкову олію, залишити настоюватися протягом 20-30 хвилин.

02

На сковороду викласти вершкове масло і влити оливкову олію, поставити на вогонь, додати подрібнену цибулю, обсмажувати цибулю до золотистого кольору, після всипати подрібнений часник.

03

Нарізати помідори тонкими шматочками. Додати в сковороду, тушкувати 3 хвилини, за смаком посолити і поперчити.

04

Яловичину викласти на сковороду, обсмажити з обох сторін, до появи скоринки, м'ясо повинно бути всередині сируватим.

05

Перекласти м'ясо у форму для випікання. Додати м'яту і цедру лимона, додати також бальзамічний оцет і масло. Випікати 7-10 хвилин в розігрітій духовці.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min