Парові котлети з курки з зеленню - Image

Парові котлети з курки з зеленню

Number of servings: 3Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Відмінна новина для тих, хто завжди стежить за своєю фігурою, вагою і щоденним раціоном. Навіть така ситна страва як м'ясні котлетки може бути низькокалорійною, дієтичною і відноситися до категорії «здорова їжа». Якщо мова йде про ніжні котлетки з курячого філе і зелені, приготованих на пару, без додавання хліба, борошна та яєць. Додатково до корисних курячих котлеток – гарнір із зеленої стручкової квасолі, теж приготований в пароварці (або мультиварці), не може не радувати. А головне, що готувати таку страву – і швидко, і просто, і не клопітно. Загалом, одне задоволення. І для себе, і для Вашого шлунка. Парові котлети – гідний доказ того, що корисна їжа може бути смачною.

Ingredients

Куряче філе

600 г

Петрушка

100 г

Квасоля зелена

400 г

Цибуля

1 шт.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Філе курки подрібнюємо до стану однорідного фаршу в блендері або м'ясорубці разом з цибулиною. Додаємо багато дрібно нарізаної зелені петрушки, солимо.

02

Фарш ретельно перемішуємо і вологими руками робимо котлети. Укладаємо в пароварку так, щоб між котлетами залишалося трохи вільного місця. Ставимо приблизно на 20 хвилин (по 10 з кожного боку).

03

У другу ємність висипаємо квасолю (попередньо миємо її і відрізаємо хвостики), трохи солимо і встановлюємо ємність над котлетами, закриваємо кришкою. Готувати квасолю треба близько 10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Парові котлети з курки з зеленню – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua