Стампот - Image

Стампот

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пропонуємо вам рецепт однієї з традиційних голландських страв. Голландська кухня, як і будь-яка інша, формувалася під впливом кулінарних особливостей багатьох інших країн. У даному рецепті яскраво виражений вплив німецької, австрійської, чеської та бельгійської кухні, а саме любов до м'ясних копчених виробів. У цій страві присутнє досить цікаве поєднання смаків, а саме - пюре, перемішане з листям салату, наповнене ароматом копчених сосисок, адже за рецептом вони варяться разом з картоплею (цей крок краще не пропускати). Пікантності додає страві і концентрований соус із білого сухого вина, в який за смаком можна додати улюблені спеції.

Ingredients for the recipe

Packed Potatoes
55.20

Packed Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Packed Potatoes

500 г.

Vegitaliya Veganosy Vegan Boiled-Smoked Sausage 300g

350 г.

Vita Verde Bright Lettuce 120g

450 г.

Homemade Butter

10 г.

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

250 мл.

Chilled Bacon

100 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

20 мл.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками, залити водою і додати сіль. Поставити каструлю на вогонь, а коли вода закипить - додати сосиски. Бекон нарізати маленькими кубиками й обсмажити на сковороді.

02

У сковороду вилити вино, уварити його (обсяг повинен зменшитися вдвічі). Додати в картоплю, масло, молоко і зробити пюре. Салат помити, просушити і нарвати руками.

03

У пюре додати салат, добре перемішати. Вино процідити. Сосиску нарізати скибочками. Викласти на тарілку, сосиски полити винним соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min