Спагеті з кабачків і моркви - Image

Спагеті з кабачків і моркви

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Такі овочеві спагетті готуються дуже просто, і часу на приготування витрачається дуже мало. Спагеті з кабачків і моркви чудово підійдуть для приготування в жарку пору року, коли замість гарячого гарніру хочеться з'їсти що-небудь легке. Для їх приготування потрібно взяти тертку, яка використовується при приготуванні моркви по-корейськи. Щоб кабачки нагадували спагетті, їх нарізають тонкими смужками. Використовувати потрібно тільки молоді кабачки і моркву. Цей легкий гарнір чудово підійде для пісного харчування. Блюдо легко засвоюється, дуже корисне, низькокалорійне.

Ingredients

Кабачок

200 г.

Морква

200 г.

Цибуля

1 шт.

Соняшникова олія

3 ст. л.

Приправа для овочів

1 ч. л.

Сіль

1 ч. л.

Кунжут

за смаком

Preparation steps

01

Моркву почистити, нашаткувати.

02

Кабачки так само нашаткувати як моркву - уздовж плоду.

03

Цибулю почистити, нарізати півкільцями.

04

Обсмажити цибулю на олії до напівпрозорості.

05

Додати моркву, смажити 10 хвилин.

06

Овочі посолити, додати приправу і кунжутне насіння, перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Спагеті з кабачків і моркви – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua