Спагеті з анчоусами, петрушкою, оливками та каперсами - Image

Спагеті з анчоусами, петрушкою, оливками та каперсами

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ця страва відноситься до італійської традиційної їжі. Блюдо за цим рецептом виходить дуже м'яким, за рахунок однорідності приготованого соусу. Соус бажано приготувати за 1,5-2 години до обіду і тримати при кімнатній температурі. Анчоуси надають страві пікантний аромат. Каперси підсилюють смак страви. Зелені оливки - це смачний і безсумнівно корисний продукт, який сприяє зміцненню та збереженню вашого здоров'я. Особливо підкуповує швидкість і простота приготування страви. Таке спагетті з анчоусами, петрушкою, оливками та каперсами сподобається і домашнім, і гостям.

Ingredients

Часник

1,5 шт.

Петрушка

190 г.

Цибуля ріпчаста

0,5 шт.

Анчоуси

2,5 шт.

Оливки

2 ст. л.

Каперси

1,5 ч. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Олія оливкова

3,5 ст. л.

Спагеті

300 г.

Preparation steps

01

Змішати в блендері часник, цибулю, петрушку, посолити і поперчити за смаком, додати оливкову олію, перемішати до однорідної маси.

02

Поставити каструлю з водою на вогонь, посолити, довести до кипіння, відварити спагеті. Витягнути спагеті на 1 хвилину раніше, ніж вказано на упаковці.

03

Спагеті залишити в каструлі, воду злити, додати трохи оливкової олії, перемішати. Після чого, перекласти їх в тарілку.

04

Зверху на спагеті вилити суміш із блендера, викласти нарізані анчоуси, оливки, каперси.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min