Соте із анчоусів з броколі - Image

Соте із анчоусів з броколі

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Соте (фр. sauté) - це смажені або тушковані в маслі овочі з м'ясом, рибою або грибами. Батьківщиною цієї страви є Франція. Від класичного рагу відрізняється тим, що соте більше смажиться, а рагу більше тушкується. Готують рибні соте з судака, тріски, камбали та інших видів риби, м'ясні соте з курки, телятини. Найбільшою популярністю користуються рецепти овочевого соте. Соте з анчоусів з брокколі - дуже смачне блюдо, підійде і для сніданку, і для вечері. Готується просто, швидко і смачно. Ситна, поживна і корисна страва. На гарнір до цього соте слід подавати відварну картоплю.

Ingredients for the recipe

Broccoli
129.90 - 179.90

Broccoli

per 1 kg

Ingredients

Broccoli

1,25 кг.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

30 мл.

Garlic

8 шт.

Rizzoli Salted Anchovies 850g

10 шт.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

La Pasta Perfetto Stortelli Pasta 400g

150 г.

Svet Cheese Feta Cheese 45%

60 г.

Preparation steps

01

Розігріти сковороду, налити оливкову олію, викласти нарізане філе анчоусів, додати також подрібнений часник. Обсмажувати протягом 5 хвилин до золотистого кольору.

02

Обрізати у капусти черешки. Поставити на вогонь каструлю з 6 л. води, довести до кипіння, посолити, викласти капусту, варити 1 хвилину.

03

Витягнути капусту з каструлі, перекласти на сковороду. Тушкувати 10 хвилин, до м'якості капусти. Прибрати сковороду з вогню, посолити і поперчити за смаком.

04

Відварити пасту, сир нарізати кубиками. При подачі змішати в мисці капусту, пасту і сир, перемішати, розкласти на тарілки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min