
Шпинат із часником і вершками
На жаль, в нашій країні дуже багато господинь недооцінюють шпинат, як повноцінний інгредієнт багатьох страв. Він ними сприймається виключно як салатні листя. На жаль, дуже часто ми просто не знаємо, як правильно готувати шпинат і до чого його подавати. Сьогодні наша місія полягає в тому, щоб цю проблему виправити. Отже, представляємо вашій увазі прекрасний рецепт шпинату з часником і вершками. Насправді це чудовий гарнір до практично будь-якої страви з м'яса, риби або птиці. Виходить дуже єффектно, цікаво і незвично. А ще шпинат неймовірно корисний, в першу чергу для посилення еректильної функції у чоловіків.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Spinach Bunch100g
500 г.
Domestic Cream 40%
200 г.
Auchan Ground Nutmeg 55g
за смаком
Garlic
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст.л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Прополоскати листя шпинату в холодній воді, висушити на паперовому рушнику.
02
Вилити вершки в каструлю, додати мускатний горіх і трохи солі. Поставити каструлю на повільний вогонь, варити 8-10 хвилин, не доводити до кипіння, постійно мішати. Зняти з вогню.
03
Очистити часник, нарізати уздовж. У сковороду налити олію, поставити на сильний вогонь. Викласти листя шпинату в сковороду, посолити, насадити на вилку часник, змішувати шпинат, поки не почне упарюватися.
04
Листя шпинату викласти в друшляк, придавити виделкою з часником, для видалення зайвої рідини. Викласти знову шпинат в сковороду.
05
Додати упарені вершки в сковороду до шпинату, додати сіль і перець за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores