Шніцель по-празьки - Image

Шніцель по-празьки

Number of servings: 2Cooking time: 35 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Якщо Ви віддаєте перевагу дотримуватися скромного і не калорійного раціону, можете сміливо пропускати всі чеські рецепти. Вже що-що, а в їжі представники цього народу толк знають, і поїсти – смачно, ситно, по-справжньому – просто обожнюють. У чеських ресторанах порції подають досить значних розмірів, тому однієї такої цілком може вистачити на трьох голодних українських чоловіків. Рекомендуємо влаштувати невелике «свято живота» і вдома – озброївшись ось цим рецептом і підсмаживши апетитний шніцель на празький манер. Навіть звичайна паніровка здивує Вас своїм багатим складом, адже в ній, крім традиційної яєчно-молочної суміші, присутня шинка, сало і зелений горошок. Слинки вже потекли?

Ingredients for the recipe

Beef Stew
279.90 - 329.90

Beef Stew

per 1 kg

Ingredients

Beef Stew

400 г

Lard

50 г

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

1 шт.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

100 мл

Veres Green Peas 210g

2 ст.л

Argal York Sandwich Ham

50 г

7 Flour 1kg

120 г

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Для кляру з'єднайте молоко і яйце, злегка збийте. Всипте борошно (60 г) і перемішайте все до однорідності.

02

Шинку і сало наріжте соломкою і додайте в кляр. Туди ж покладіть зелений горошок. Посоліть, поперчіть і все добре перемішайте.

03

М'ясо наріжте порційними шматками, відбийте з двох сторін, посоліть і поперчіть за смаком.

04

Шматки м'яса спочатку обваляйте в борошні, що залишилося,  потім вмочіть у кляр.

05

У сковороді розігрійте олію і обсмажте у ній шніцелі з обох боків до готовності.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

4

40 min