Шашлик у духовці - Image

Шашлик у духовці

Number of servings: 4Cooking time: 3 h 50 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Можна готувати шашалик прямо вдома! Пропонуємо приготувати цю страву незвичним для нас способом - в духовці. Відмінна ідея, коли непередбачувана погода не відпускає виїхати на природу. Так що обов'язково додайте цей рецепт в свою кулінарну скарбничку, не пошкодуєте! А оскыльки страва калорійна, урізноманітнити її можна корисними овочами. Що стосується питання про вибір м'яса, то відмінним варіантом стане свинина - вона вийде дуже соковитою і ситної. Влаштуйте пікнік у себе вдома, і насолоджуйтеся теплим, затишним "домашнім пікніком".

Ingredients

Свинина

700 г.

Цибуля

4 шт.

Сіль

за смаком

Спеції

за смаком

Прянощі

за смаком

Preparation steps

01

Промите м'ясо нарізати на шматки середнього розміру. Для одночасного приготування майбутнього шашлику, шматки мають бути однаковими. Далі все посолити і поперчити.

02

Будь-яким зручним способом нарізати цибулю. Добре вижати, до утворення цибульного соку.

03

До цибулі додати раніш нарізане м'ясо, спеції і прянощі, а потім перемішати. Маринувати мінімум 3 години у прохолодному місці.

04

Замариноване м'ясо звільнити від цибулі, і нанизати на шампури достатню кількість шматків. У спеціальне деко (який використовують для приготування шашлику в духовці) викласти і готувати при температурі 180°C хвилин 30 до готовності.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Шашлик у духовці – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua