
Шашлик у духовці
Можна готувати шашалик прямо вдома! Пропонуємо приготувати цю страву незвичним для нас способом - в духовці. Відмінна ідея, коли непередбачувана погода не відпускає виїхати на природу. Так що обов'язково додайте цей рецепт в свою кулінарну скарбничку, не пошкодуєте! А оскыльки страва калорійна, урізноманітнити її можна корисними овочами. Що стосується питання про вибір м'яса, то відмінним варіантом стане свинина - вона вийде дуже соковитою і ситної. Влаштуйте пікнік у себе вдома, і насолоджуйтеся теплим, затишним "домашнім пікніком".
Ingredients
Свинина
700 г.
Цибуля
4 шт.
Сіль
за смаком
Спеції
за смаком
Прянощі
за смаком
Preparation steps
01
Промите м'ясо нарізати на шматки середнього розміру. Для одночасного приготування майбутнього шашлику, шматки мають бути однаковими. Далі все посолити і поперчити.
02
Будь-яким зручним способом нарізати цибулю. Добре вижати, до утворення цибульного соку.
03
До цибулі додати раніш нарізане м'ясо, спеції і прянощі, а потім перемішати. Маринувати мінімум 3 години у прохолодному місці.
04
Замариноване м'ясо звільнити від цибулі, і нанизати на шампури достатню кількість шматків. У спеціальне деко (який використовують для приготування шашлику в духовці) викласти і готувати при температурі 180°C хвилин 30 до готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores