Шашлик в каструлі - Image

Шашлик в каструлі

Number of servings: 3Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Звичайно ж, літо приносить нам можливість поласувати смачненьким, але що робити, коли на дворі пора, яка не пыдходить для проведення пікніків на природі? Це не проблема, адже ми можемо запросто приготувати шашлик в каструлі без остраху за отриманий результат. Такою стравою ви можете порадувати своїх близьких в будь-який день, цим самим надати йому дещо святкового відтінку. А використання баранини, як основного компонента шашлику, надасть йому смаку витонченості та колоритного природного запаху. Картину доповнить букет барвистої зелені для підкреслення свіжості та неперевершеного аромату. Розбавить букет цих смакових властивостей надзвичайно корисний гранатовий сік. Споживаючи такий феєричний коктейль прямо вдома, ви обовязково поринете в спогади про незабутнє літо.

Ingredients for the recipe

Chilled For Cutlets Pork Meat
151.09 - 219.00

Chilled For Cutlets Pork Meat

per 1 kg

Ingredients

Chilled For Cutlets Pork Meat

700 г.

Restored Pomegranate Juice 1l

100 мл.

Packed Onion from 3kg

300 г.

Puchok-Svizhachok Baby Spinach 75g

20 г.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Salad Sunflower Oil 500ml

3-4 ст.л.

Preparation steps

01

Для приготування шашлику в домашніх умовах знадобиться каструля з товстими стінками і дном.

02

М'ясо баранини (або інше) промити і просушити. Нарізати порційними шматками. Посолити і поперчити, додати за бажанням спеції. У каструлі нагріти олію до дуже гарячого стану і помістити м'ясо. Обсмажити м'ясо протягом 5 хвилин на великому вогні, перевертаючи, щоб добре зарум'янилося.

03

До м'яса додати нарізану кільцями або півкільцями ріпчасту цибулю, обсмажити протягом 5-10 хвилин. Додати гранатовий сік, добре перемішати і зняти з вогню. М'ясо доповнити зеленню. Подавати гарячим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min