
Лазанья з ковбаси
Лазанья - одна з самих популярних страв італійської кухні. Класична лазанья складається з листів тіста, начинки з м'яса і овочів і соусу. Все це запікається в духовці. Варіантів приготування лазаньї існує безліч. Лазанья з ковбаси - один із варіантів. У запропонованому рецепті замість листів тіста використовується локшина, відварена у відповідності з рекомендаціями на упаковці. Шари локшини чергуються з шарами підсмаженої попередньо на сковороді колбасно-помідорної суміші з додаванням цибулі та зелені і шарами сирної суміші (рікота, пармезан і петрушка). Крім цього використовується натертий сир моцарела. Запечена в духовці лазанья з ковбаси порадує своїм смаком і ароматом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Yatran Stolichna High Grade Boiled Sausage
450 г.
Onion
1 шт.
Garlic
1 зубчик
Parsley 70g
70 г.
Basil in Pot
1 ст. л.
Eco Marjoram
1 ст. л.
Auchan Oregano 20g
1 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Pink Tomato in Packing
800 г.
Taia Egg Noodles Pasta 400g
450 г.
Sterilgarda Ricotta Cheese 250g
450 г.
Dziugas Parmesan Cheese 40%
120 г.
Slavia Mozzarella Cheese 50%
450 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Preparation steps
01
Смажити ковбасу і цибулю на середньому вогні 10 хвилин, періодично помішуючи. Додати помідори, базилік, половину петрушки, майоран, цукор і щіпку солі. Смажити 40 хвилин.
02
Змішати сир рікоту, пармезан, петрушку і орегано. Зварити локшину.
03
Половину соусу викласти на деко, на нього шар локшини, потім шар сирної суміші. Посипати половиною тертого сиру моцарела. Додати ще один шар локшини, зверху розмістити весь ковбасний соус. Додати решту сирної суміші, посипати тертою моцарелою.
04
Викласти останній шар локшини, посипати тертим пармезаном. Накрити деко фольгою. Прогріти духовку до 180°C, відправити деко в духовку, випікати 30 хвилин. Зняти фольгу і випікати ще 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores