Сардини в мішечках з тіста - Image

Сардини в мішечках з тіста

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Існує велика кількість різних закусок на швидку руку. Цей рецепт буде корисний для тих, хто не встиг підготуватися до приходу гостей або має мало часу для приготування закуски для пікніка. Крім швидкості приготування ці чудові сардини в мішечках з тіста є дуже смачними і ситними. Після приготування в духовці, мішечки рекомендується подавати на листах салату, попередньо приправлених лимоном і оливковою олією. Апетитне і смачне блюдо стане прикрасою Вашого столу.

Ingredients

Сардини в олії

12 шт.

Листкове тісто

2 шт.

Масло вершкове

50 г.

Помідори

4 шт.

Базилік (листя)

6 шт.

Часник

4 шт.

Зелена цибуля

4 пучка

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 200°C. З сардин витягнути хребет, розібрати рибу на шматочки, покласти в миску. Викласти на стіл, присипаний борошном, листи тіста, розрізати кожен на дві частини, тонко розкачати, змастити кожен розтопленим вершковим маслом.

02

Помідори подрібнити, попередньо видаливши кісточки. Змішати в мисці сардини, помідори, подрібнені цибулю та часник із базиліком, викласти начинку на кожен зі шматочків тіста. Кожен згорнути як мішечок. Зв'язати ниткою.

03

Застелити деко для випікання харчовим папером, змастити її розтопленим вершковим маслом, викласти на папір мішечки із начинкою. Змастити кожен мішечок розтопленим вершковим маслом. Поставити деко в духовку на 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Сардини в мішечках з тіста – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua