Лосось з духовки в медово-імбирному маринаді - Image

Лосось з духовки в медово-імбирному маринаді

Number of servings: 2Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Скажемо відразу, ця риба для людей, які віддають перевагу незвичайним на смак стравам. Погодьтеся, не всі люблять імбир, а тим більше в поєднанні з медом і гірчицею. Але не поспішайте відмовлятися робити цей запашний маринад! Це тільки здається, що смак риби буде дивний і не зовсім приємний. Коли ви подасте страву на стіл, всі гості будуть приємно здивовані цьому запашному запаху. А смак, який на перший погляд досить незвичайний, зачарує їх назавжди. Риба в такому маринаді виходить м'якою, соковитою і незабутньою на смак.

Ingredients

Стейк з лосося

2 шт.

Мед

2 ст.л.

Імбир

10 г

Соус соєвий

1 ст.л.

Гірчиця

5 г

Лимон

50 г

Кунжут

за смаком

Preparation steps

01

Підготувати ємність для запікання, застелити її фольгою з розрахунком, щоб нею можна було закрити ємність зверху.

02

Викласти в неї стейки. Змішати всі інгредієнти для маринаду (мед, імбир, соус, гірчицю, лимонний сік), залити ним рибу і залишити в холодильнику на 1 годину маринуватися.

03

Духовку розігріти до 180°C градусів.

04

Дістати рибу з холодильника, укласти ємність з лососем на фольгу. Фольгу закрити. Запікати рибу при 180°C градусах: перші 10 хвилин із закритою фольгою, решту 20-25 до готовності - відкривши фольгу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Лосось з духовки в медово-імбирному маринаді – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua