
Салат з макаронами
Розкрити апетитний смак макаронів можна, застосувавши їх в незвичній для них ролі. Яким чином? Приготувати салат! Ви будете в захваті від "макаронного салату" з кукурудзою, помідорами, перцем і курячим м'ясом. За легендою, "макарони" дістали назву в 16 столітті від італійського підприємця. Його дочка з тіста ліпила тонкі трубочки і розвішувала їх на мотузку, помітивши це, хазяїн зварив їх, заправив томатним соусом і пригостив гостей. Після цього, з'явилася фабрика по виготовленню локшини. Марко Ароні (так звали винахідника) назвав незвичайну продукцію "макаронами". Пік популярності макаронних виробів припадає на ХХ століття і не згасає до сьогодні.
Ingredients
Макарони
150 г.
Кукурудза консервована
300 г.
Болгарський перець
1 шт.
Помідори черрі
4 шт.
Філе куряче
200 г.
Зелень
пучок
Сіль
за смаком
Майонез
за смаком
Часник
1 зуб.
Preparation steps
01
Куряче філе відварити. Остудити. Нарізати невеликими шматочками. Викласти в миску. Відставити.
02
Макарони відварити в підсоленій воді. Перейти до овочів. Консервовану кукурудзу звільнити від рідини. Висипати в миску. Зайнятися болгарським перцем і помідорами.
03
Помідори і перець помити. Очистити. Нарізати: помідори - часточками, перець - соломкою. Відправити до кукурудзи.
04
Зелень помити. Посікти. З'єднати з овочами. Часник подрібнити за допомогою пресу. Змішати усі інгредієнти із остиглими макаронами.
05
Додати до макаронів раніше нарізану курку. Посолити. Розмішати. Перед подачею додати майонез.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores