
Рисові биточки з грибами
Любите рис і шукаєте різні варіанти його приготування? Приготуйте з рису биточки з грибами. Смачна і швидка в приготуванні страва. Ви витратите ще менше часу, якщо від вчорашньої вечері залишився відварений рис. Рис для цієї страви краще вибирати круглозернистий і крохмалистий. Замість борошна для обвалювання можна використовувати панірувальні сухарі або манну крупу. Рисові биточки з грибами можна подавати з гарніром або як самостійну страву, наприклад, зі сметаною, з соусом бешамель або вершковим соусом. Перед подачею на стіл прикрасьте страву зеленню.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
400 г.
Сup mushrooms Ukrainski Pecherytsi Royal 400g
200 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Dr.Oetker for baking starch 1000g
1 ч. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
7 Flour 1kg
100 г.
Preparation steps
01
Рис відварити до готовності.
02
Печериці промити й нарізати дрібними кубиками.
03
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати.
04
Цибулю і печериці обсмажити на соняшноковій олії. У процесі смаження посолити за смаком.
05
У мисці змішати рис, гриби, яйце і крохмаль. Додати за смаком сіль і перець, добре перемішати.
06
Потім з фаршу сформувати биточки, обваляти їх у борошні і обсмажити на олії з обох сторін.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores