Рис по-індійськи - Image

Рис по-індійськи

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ingredients

Рис басматі

1 ст.

Куркума

1/4 ч.л.

Рослинна олія

50 г.

Вода

2 ст.

Перець чорний горошком

5-9 шт.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Рис перебрати і промити під холодною водою 3-4 рази.

02

У жаровні розігріти масло, всипати куркуму, сіль і перець. Через 1-2 хвилини висипати рис і все добре перемішати, щоб кожна рисинки "скупалася" в олії.

03

Після влити воду, зменшити вогонь і накрити кришкою. Через 10-15 хвилин індійський рис буде готовий.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min