Рис із кокосом - Image

Рис із кокосом

Number of servings: 8Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Такий простий і буденний гарнір як відварний рис насправді є вдалим полем для Ваших сміливих експериментів. А все завдяки унікальній здатності цієї крупи вбирати разом з рідиною запахи і аромати всіх інгредієнтів, з якими він готується. Поспішаємо запропонувати Вам тайський рецепт неперевершеного рису з кокосом і свіжим імбиром. Повірте, такий гарнір Ви вже точно не пробували. Із усіляких сортів рису ідеально підійде вишуканий тайський рис Жасмін. Він швидко насититься приємною солодкістю кокосового молока і свіжою ноткою пекучого імбиру. Якщо Вас надихнув цей рецепт, поспішіть здивувати рідних таким пікантним солодким гарніром. Ніжний смак рису відмінно доповнить будь-яку м'ясну страву.

Ingredients

Рис

2 ст.

Кокосове молоко

1 ст.

Імбир свіжий

1 ст. л.

Кінза

2 ст. л.

Вода

2 ст.

Сіль

1 ч. л.

Кокос тертий

0,2 ст.

Preparation steps

01

У друшляк насипте рис і добре промийте його під холодною водою.

02

Перекладіть рис в каструлю і залийте його водою.

03

Додайте кокосове молоко, сіль і свіжий імбир (тертий). Доведіть воду до кипіння. Потім зменшіть вогонь, накрийте каструлю кришкою і варіть до тих пір, поки рідина не випарується (10 хвилин).

04

Зніміть рис з плити і дайте йому постояти 5 хвилин.

05

Перемішайте рис виделкою і додайте до нього тертий кокос і свіжу кінзу. Перемішайте. Подавайте рис теплим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Рис із кокосом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua