
Рисова запіканка зі сьомгою
Рисова запіканка з сьомгою - це один великий і суцільний вітамін і радість для організму. Невеликий шматочок цих ласощів зарядить вас величезною порцією вітамінів та енергії. Сьомга в компанії з рисом, як ніщо інше, подбає про ваше самопочуття. Зокрема, рис подбає про стан вашої шкіри, зробить нігті і волосся міцними. Сьомга ж, як будь-яка червона риба, почистить ваш організм від шлаків, покращить обмін речовин. Тертий сир подарує гарну порцію кальцію і зробить страву ніжною, скріпить зернятка рису воєдино. Ця страва стане відмінним помічником, якщо ви сидите на дієті або ж хочете скинути зайву вагу. Не бійтеся експериментувати - готуйте на здоров'я!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lightly Salted Salmon Fillet
400 г.
Steamed Rice
250 г.
Iberica Garlic Cloves 100g
4 шт.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Deroni Dijon Mustard 200g
6 г.
Lemon
1 шт.
Mlekpol Mozzarella Grated Cheese 150g
100 г.
Parsley 70g
20 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 г.
Bay Leaf
2 шт.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 180°C. Форму для запікання змастити олією. На дно форми покласти папір для випікання.
02
Зварити рис у великій кількості води. На повільному вогні відварити сьомгу до повної готовності разом з часточками лимону та лавровим листом.
03
Часник дрібно порізати. В мисці змішати готову сьомгу з твердим сиром, часником, петрушкою, гірчицею та рисом. Додати яйця, приправити сіллю та перцем. Ретельно перемішати.
04
Готову суміш викласти в форму і рівномірно розподілити. Випікати близько 20 хвилин, поки суміш не застигне.
05
Витягнути запіканку з духовки та дати їй охолонути у формі, тоді вона стане щільнішою та легко виходитиме з форми.
06
Нарізати запіканку часточками і подавати зі свіжим салатом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores