
Равіолі з цукіні, руколою і вершковим сиром
Можливо ви зустрічали на прилавках магазинів напівфабрикати з назвою "Равіолі". Звичайно, до справжніх італійських равіолі їм ще далеко. Тому, щоб приготувати справжні і смачні равіолі, краще зробити їх самому. Тісто для цієї страви не дуже складне, і щоб його замісити, не обов'язково бути кулінаром з багаторічним стажем, досить найпростіших знань. Начинка смачна, а найголовніше - не калорійна. Рукола і сир компенсують те, що страва з тіста, хоча сама по собі дуже поживна. Ви можете подавати равіолі з зеленню, із вершковим маслом або зі сметаною. Можна навіть подавати, залишивши на дні трохи бульйону, щоб страва була трохи м'якішою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
390 г.
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
200 г.
Zucchini
1 шт.
Arugula 50g
20 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
70 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Борошно перемішати з сіллю, зробити заглиблення і додати збиті жовтки. Замісити тісто. Викласти тісто на поверхню з борошном. Місити мінімум 10 хвилин. Прибрати в холодильник на півгодини.
02
Потім великий цукіні протерти на крупній тертці, покласти в друшляк, посолити його. Жменю руколи дрібно порізати. Потерти сир. Додати отриману суміш до сиру маскарпоне.
03
Взяти тісто розміром з кульку і розкачати його тонким шаром. Намітити склянкою кола, викласти начинку. Змастити тісто навколо начинки збитим яйцем.
04
Накрити зверху ще одним шаром тіста. Добре притиснути, видавити все повітря навколо начинки.
05
Вирізати склянкою кола. Придавити їх виделкою один до одного.
06
Залишити равіолі сушитися. Приблизно на годину. Потім відварити в киплячій воді, 4 хвилини.
07
Подавати з вершковим маслом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores