
Равіолі з крабовим м'ясом і вершковим соусом
Крабове м'ясо, що входить до складу страви, надає йому чудовий ніжний смак. Найважливіше, правильно приготувати краба. Для цього його кладуть у гарячу солону воду й варять 20 хвилин на середньому вогні. Потім крабове м'ясо можна заморозити або консервувати. А можна відразу подавати до столу в складі якого-небудь блюда. Равіолі з крабовим м'ясом і вершковим соусом підійде тим, хто бажає схуднути, так як крабове м'ясо рекомендовано для дієтичного харчування. Калорійність цього продукту зовсім невисока. На 100 г м'яса краба припадає всього 87 ккал. Воно містить мало жирів і вуглеводів, дуже добре засвоюється і має приємний смак.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
10 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
за смаком
Chicken Egg C0 1pc
1,5 шт.
Homemade Butter
1,5 ст. л.
Thyme, pc
1 стебло
Packed Onion from 3kg
0,5 шт.
Graham's Fine White Port 19% 0.75l
1,5 ст. л.
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
4,5 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
1 ст. л.
Kotanyi Natural Saffron 12g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Змішати в мисці борошно і сіль, сформувати гірку, в центрі зробити ямку, вбити 1,5 яйця, влити воду, виделкою перемішати суміш. Замісити тісто. Залишити на 30-60 хвилин, накривши зверху плівкою.
02
Розігріти сковороду, налити оливкову олію, обсмажити подрібнену цибулю, висипати крабів, протушкувати, влити портвейн, готувати 5 хвилин, процідити суміш через сито, після чого дрібно нарізати.
03
На розігріту сковороду викласти маскарпоне, вершкове масло, натерти пармезан, додати за смаком сіль і перець. Попередньо залити шафран невеликою кількістю води на 15 хвилин, процідити, рідину додати на сковороду до вершкового соусу. Протушкувати протягом 1-2 хвилин.
04
Розкачати тісто, розділити на кілька частин, розкачати ще раз кожне коло тіста, викласти начинку з крабів, накрити зверху другим колом тіста (необхідно, щоб тісто було досить тонко розкачане). Защипнути краї. Відварити на водяній бані. При подачі викласти равіолі на тарілку, полити зверху вершковим соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores