
Рулети з картоплі з тунцем та майонезом
Якщо головний продукт, з якого ви часто готуєте сімейні обіди та вечері, це картопля, а вам вже в голову не приходять ніякі цікаві ідеї з приводу чогось новенького і незвичайного, тоді ця страва для вас. У ній ми пропонуємо вам накрутити роли, як під час приготування суші, тільки це будуть незвичайні суші. Скажімо так, більш наближені до нашої традиційної кухні. Але при цьому ця страва дуже цікаво виглядає, і ще більш приємна на смак. Вся справа в тому, що картопля сама по собі досить ситна, і цю страву можна подавати цілком як самостійну. Але при цьому риба робить картоплю не дуже сухою, надає рулету соковитий і приємний смак.
Ingredients
Салат
100 г.
Помідори
3 шт.
Тунець консервований
250 г.
Молоко
175 мл.
Масло вершкове
40 г.
Картопля
1,5 кг.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Майонез
30 г.
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Молоко підігріти. Злити з картоплі воду і зробити пюре, додавши молоко і масло (20 г.).
02
З тунця злити рідину і розім'яти виделкою. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Змішати помідори, тунець і майонез. Салат помити і просушити.
03
На стіл покласти шматок харчової плівки. На плівку укласти картоплю, розрівняти, щоб вийшов шар близько 1-1,5 см. На картоплю укласти помідори з тунцем і обережно загорнути все плівкою в рулет (як при приготуванні суші).
04
Духовку розігріти до 180°C градусів. Викласти рулет на деко, змащене вершковим маслом. Полити рулет розтопленим вершковим маслом і запікати близько 15 хвилин. Порізати рулет на шматочки і викласти на листя салату.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores