
Свинина з ананасами
Не знаєте що подати до новорічного чи просто святкового столу? Ми вам допоможемо визначитися з вибором рецепта. Пропонуємо приготувати запечену свинину з ананасами. Кращого рішення для святкового столу ви просто не знайдете. Взагалі свинина, приготована з фруктами - це справжній делікатес. А тут ще й з ананасом. М'ясо виходить божественним, ніжним, соковитим з кислосолодким присмаком ананаса. Крім того, що ананас - фрукт, з вражаючими смаковими якостями, він ще й дуже корисний. У нього входять калій, магній, вітаміни. Крім них, до складу ананаса входить багато корисних мікроелементів. Він володіє такою кількістю корисних властивостей і вітамінів, що можна вважати його мало не лікарським препаратом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
500 г.
Iberica Pieces Pineapple in Syrup 565g
350 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
KhMZ Sour Cream 20%
200 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Homemade Butter
за смаком
Preparation steps
01
Свинину порізати порційними шматками розмірами трохи більше, ніж кільце ананаса. Кухонним молотком відбити кожен шматочок.
02
Сир натерти на крупній тертці.
03
Форму або глибоке деко трохи змастити маслом. Шматочки свинини посолити, поперчити, викласти у форму.
04
Зверху викласти кільця ананасів.
05
Зверху полити сметаною і натерти тертим сиром.
06
Поставити в розігріту до 180°C духовку. Готувати 30-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores