
Свинина тушкована в медовому соусі
Пропонуємо вам приготувати вишукану і в той же час просту страву - свинину тушковану в медовому соусі. Така смакота прийде до душі всім членам сім'ї, особливо чоловікам. Завдяки медовому соусі м'ясо вийде ніжним і соковитим, воно просто буде танути в роті. Радимо вам готувати більше, ніж зазвичай, тому що домочадці неодмінно попросять добавки. Не дивуйтеся, що всі в окрузі дізнаються про «свято живота» у вашому будинку завдяки апетитному аромату страви. Свинину можна подавати разом з картоплею, яка вже не потребуватиме підливи. Перед такою стравою не встоїть жоден чоловік, як, власне, і перед такою хазяйкою, як ви. Приємного апетиту!
Ingredients
Свинина (м'якоть)
380 г.
Мед
1 ст. л.
Оцет столовий
1.5 ст. л.
Сіль
0.5 ч. л.
Олія соняшникова рафінована
3.5 ст. л.
Preparation steps
01
Свинину нарізати шматками середнього розміру. Додати мед, сіль, оцет, соняшникову рафіновану олію.
02
Перемішати і поставити в холодильник маринуватися на 30 хвилин.
03
Через 30 хвилин м'ясо дістати з холодильника, викласти в невелику каструлю, поставити на повільний вогонь і тушкувати близько 50 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores