Судак по-київськи - Image

Судак по-київськи

Number of servings: 1Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Мабуть, назва цієї чудесної страви з'явилася від того, що давним-давно хтось першим додумався приготувати судака саме з картоплею і під таким чудовим соусом. Сталося це в славній столиці, і з тих пір рецепт має таку назву. Але суть навіть не в цьому. А в тому, що риба, приготовлена ​​в духовці, - це завжди чудово. Ви можете дивуватися, але страва виходить настільки ситною і в той же час соковитою і не жирною, що вас це вразить не менше, аніж сам смак цієї цікавого страви. Завдяки соусу риба виходить ще більш соковитою і смачною. Так що можете сміливо готувати таку страву до приходу друзів або родичів. Тому що виглядає вона досить вишукано.

Ingredients for the recipe

Dobra Ryba Delicate Herring 500g
148.29

Dobra Ryba Delicate Herring 500g

500 g

Ingredients

Dobra Ryba Delicate Herring 500g

100 г.

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

40 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

80 г.

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

15 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Homemade Butter

10 г.

Packed Potatoes

100 г.

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

20 г.

Flagman Peeled Headless Boiled-Frozen Cocktail Shrimp 160g

30 г.

Salt Egypt

за смаком

Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g

за смаком

7 Flour 1kg

50 г.

Preparation steps

01

Спочатку потрібно нечищену картоплю відварити та почистити. Нарізати картоплю шматочками товщиною 1 см. Розігріти на сковороді олію. Викласти в розігріту олію шматочки картоплі та обсмажити з двох сторін до золотистого кольору. Поперчити філе судака. Посолити. Обваляти рибу в борошні.

02

Окремо викласти рибу в розігріту олію та обсмажити з двох сторін до золотистої скоринки. Сковорідку або деко застелити пергаментом, на нього покласти шматочки картоплі, а на картоплю викласти судак.

03

Варене яйце розрізати на дві частини. Викласти половинки яйця на рибу. Тепер потрібно приготувати соус. На сковорідці розігріти вершкове масло. Викласти в масло креветки. Додати трохи білого вина та довести до кипіння. Коли вийде запах спирту, влити вершки, довести до кипіння, приправити сухим бульйонним кубиком та дати трохи покипіти. Викласти отриманий соус на яйця. Посипати тертим сиром. Поставити сковорідку в розігріту до 180ºС духовку на 10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min