Пенне з болгарським перцем і броколі - Image

Пенне з болгарським перцем і броколі

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пенне - це вид макаронних виробів у формі пір'я, зрізаного навскоси. Назва цього виду пасти, дуже популярного в Італії, походить від італійського слова "penna", що позначає "перо". Пенне варять згідно з рекомендаціями на упаковці. Час варіння у кожного виробника різне. Правильно зварена паста повинна бути в стані аль денте, тобто макарони не повинні розваритися, вони повинні вийти зверху м'якими, а всередині ніби трішечки сируватими. Замість італійських пенне можна знайти подібні макаронні вироби інших виробників. Не знайшли броколі? Підійде брюсельська або кольорова капуста.

Ingredients

Пенне

300 г.

Броколі

400 г.

Болгарський перець

350 г.

Сир

150 г.

Цибуля

150 г.

Соняшникова олія

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Цибулю нарізати соломкою.

02

Очищений від насіння перець, також нарізати соломкою.

03

Цибулю злегка обсмажити на олії.

04

До цибулі додати перець і перемішати.

05

Потім додати броколі. Налити трохи води, посолити, поперчити, тушкувати під кришкою 10 хвилин.

06

Відварити макарони до готовності.

07

Сир натерти на дрібній тертці.

08

На блюдо викласти макарони.

09

На макарони викласти овочі. Посипати сиром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Пенне з болгарським перцем і броколі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua