
Пельмені по-китайски
Стверджувати, що запропонований рецепт самий китайський з усіх китайських, ми не будемо. Але рецепт цікавий, і варто спробувати такий варіант приготування пельменів. Фарш для пельменів пропонується приготувати з баранини. Зверніть увагу, що до складу начинки входять часник, мелений імбир, чорний мелений перець і подрібнена зелена цибуля. Цікавий спосіб приготування пельменів у цьому рецепті: вони запікаються в духовці на деко, змащеному рослинною олією. При цьому додають воду і деко накривають фольгою. І, звичайно ж, пельмені по-китайськи подають із соєвим соусом. Треба відзначити, що соєвий соус використовується для приправи практично всіх страв китайської кухні.
Ingredients
Тісто для пельменів
350 г.
Цибуля зелена
1 шт.
Баранина
100 г.
Часник
0,5 шт.
Олія рослинна
1,5 ст. л.
Перець чорний мелений
за смаком
Сіль
за смаком
Імбир мелений
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо нарізати невеликими шматками, пропустити через м'ясорубку, часник очистити, роздавити, додати у фарш. Посолити і поперчити м'ясний фарш, додати також в м'ясо подрібнену зелену цибулю, і мелений імбир. Ретельно перемішати.
02
З тіста скрутити руками ковбаску, нарізати її шматочками, розкачати кожен шматочок тіста в коло, викласти на кожне коло начинку, защипнути краї.
03
Деко для запікання змастити олією, викласти в нього пельмені, залити 2 ст. води, накрити зверху фольгою, поставити в духовку на 30 хвилин. Подавати пельмені із соєвим соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores